Charmerende bjælkehytte med legehus midt i skoven

3
icon
icon
icon

Højsvej 32, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30251
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3300 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i Houstrup på Højsvej 32 står denne charmerende bjælkehytte for enden af en blind vej. Med plads til op til 6 personer egner huset sig rigtig godt til familien eller kæresteparrene, som gerne vil nyde en hyggelig ferie sammen. På den naturskønne grund finder I mange små hyggekroge, og her er perfekte rammer for en dejlig ferie langt væk fra alting.

Bjælker og hygge

Huset er en helt klassisk bjælkehygge, som trods sit mørkebrune ydre byder på dejligt lyse omgivelser indvendigt fra ende til anden. Især i opholdsrummet med sivtæpper og spisestue og køkken hersker der ægte ferieatmosfære.

Sofa og lænestol står foran brændeovnen, hvis knitrende flammer vil gøre en aften med kortspil eller læsning efter børnenes sengetid ekstra afslappende og hyggelig. På fladskærms-TV’et kan I se en spændende film, og rundt om spisebordet kan I spise en lækker middag sammen i de fine ferieomgivelser, som får et personligt præg gennem de små fine detaljer og dekorationer.

Køkkenet er veludstyret, og her finder I også en opvaskemaskine, som klarer det praktiske arbejde for jer. De tre soveværelser rummer dobbeltseng, enkeltsenge og køjeseng, så der er noget til enhver smag, hvad end det er familien eller kæresteparret, der skal holde ferie.

Naturoplevelser lige foran hoveddøren

Grunden er fyldt med smuk natur, og de høje grantræer omkranser huset og giver jer masser af privatliv. Her kan I gå på opdagelse efter de mange små hyggekroge, som befinder sig rundt omkring, og til de mindste gæster er der både sandkasse og legehus, så de kan få dagen til at gå, mens I slapper af i liggestolene.

I den nærliggende Blåbjerg Klitplantage kan naturen og dyrelivet opleves helt tæt på – både på gåben, cykel og endda hesteryg. I Nymindegab finder I skinnecyklerne, som byder på masser af sjov for både store og små, og i Bork Havn kan I leve jer tilbage i tiden i Vikingehavnen eller spise en softice på den stemningsfyldte havn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30251

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles super gewesen und auch ohne WLAN war es ein traumhafter Urlaub. Die Eigentümer sollen genau so alles lassen. Ein wunderschönes Holz Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Holzhaus ist sehr urig und gemütlich

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein liebevoll eingerichtetes Haus mit tollem naturbelassenen Grundstück. Da es sich um ein Holzhaus handelt, dominiert natürlich der rustikale Gesamteindruck, aber das macht es sehr gemütlich. Die super gut ausgestattete, aber sehr kleine Küche hat ein wenig Kombüsen-Charme. Im Badezimmer findet sich eine Waschmaschine und ein Trockner, praktisch, wenn die lieben Kleinen ihren Kleidungsvorrat schneller aufbrauchen als gedacht. Für die Kinder gibt es ein tolles und sehr sauberes Spielhaus, eigene Spielsachen können getrost zu Hause bleiben. Leider gibt es keinen Internetzugang.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.500
Byggeår:1976

Køkken:

Fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...