Sommerhusidyl med dejlig og rolig beliggenhed

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 102, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30234
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Jeppesvej 102 i det naturskønne Houstrup finder du dette super hyggelige feriehus beliggende på en stor grund med en dejlig terrasse. Indrettet med 1 soveværelse med dobbeltseng og 2 soverum med køjesenge er huset perfekt til familieferien i det vestjyske.

Klassisk, hyggeligt feriehus med skøn terrasse

Nyd en ferie i et sommerhus, der emmer af hygge og ligger på en skøn stor grund i rolige omgivelser.  nær Blåbjerg Plantage. Vågn op til fuglesang og luk solen og den stille morgenluft, der kun afbrydes af fuglesang ind ad køkkenets snakkedør.

Her bor I op ad den skønneste natur med masser af gå- og cykelstier ud i det grønne og en fin strand indenfor køreafstand, men den dejlige grund og den store terrasse, der er delvist overdækket lægger op til, at tilbringe masser af tid ved huset – med solbadning og grillhygge.

Indenfor har I et dejligt stort soveværelse og 2 børneværelser med køjesenge. Køkkenet, der har emfang (istedet for emhætte), er åbent ud mod spiseplads og en rigtig hyggelig stue, der opvarmes af en energibesparende luft-til-varme-pumpe.

Stor naturgrund i fantastisk natur

For naturelskere er Jeppesvej 102 det helt rigtige valg. Hent morgenbrødet på campingpladsen og nyd dagen på terrassen eller tag på ture i omgivelserne. Indenfor cykelafstand er der både store skove- og lyngarealer, strand og fjord. Prøv fx en tur på skinnecyklerne, saml svampe og find dyrespor i skoven eller prøv en ridetur gennem Blåbjerg plantage.

Ringkøbing fjord og Bork havn er lige om hjørnet. Her kan I både besøge vingehavnen, tage i legeland eller fx tage surf kurser for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30234

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus hat seinen ganz eigenen Charme. Angefangen mit dem schönen Reetdach, die große umlaufende Terrasse mit den hochwertigen Gartenmöbeln bis zu der klassischen Aufteilung drinnen ( großes Wohnzimmer mit offener Küche, kleine Schlafzimmer und kleines Bad).

DE
D.
sagde , Deutschland

Haben uns sehr wohl gefühlt! Alles was man braucht,war vorhanden!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach super. Es ist alles vorhanden und das Haus ist sehr sauber. Liebevolle Einrichtung, tolle Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.610
Byggeår:1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...