Hyggeligt feriehus med brændeovn på stor grund

3
icon
icon
icon

Filsøvej 21, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30139
6 pers.
Antal personer
7000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Filsøvej 21 i Henne venter jer dette hyggelige sommerhus, der rummer plads til op til 6 personer. Dermed er dette feriehus et oplagt valgt til jeres næste familieferie! Sommerhuset er beliggende på en grund, der er mere end 18.000 kvadratmeter stor, og her kan I virkelig opleve den skønne, vestjyske natur.

Hyggelige rammer for jeres ferie

Køkken, stue og spiseplads er forenet i alrummet, og der er ingen tvivl om, at alrummet vil blive jeres store samlingspunkt på jeres ferie. Alrummet inviterer til hyggelige feriestunder med mad, spil og film, og selv hvis I laver hver jeres ting i alrummet, kan I stadig nyde hinandens selskab.

I alrummet står brændeovnen desuden klar til at fuldende den hyggelige stemning med sin knitren i baggrunden og den dejlige varme, den spreder. Derudover har I en energivenlig varme, der sikrer et godt indeklima i løbet af jeres ferie.

Sommerhusets 124 kvadratmeter byder desuden på 3 gode soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn efter en dejlig feriedag i Henne. Den efterfølgende morgen byder hverken på kø eller kolde fødder, takket være sommerhusets 2 badeværelser, der begge har gulvvarme.

Nyd solen og den skønne natur fra terrassen

Sommerhuset på Filsøvej 21 ligger på en grund i Henne, der er mere end 18.000 kvadratmeter stor, og her er der masser af skøn natur, I kan opleve. Dét kan I blandt andet gøre fra sommerhusets åbne terrasse.

På terrassen har I havemøbler og liggestole til rådighed, så I har mulighed for at sætte jer godt til rette, mens I nyder solens varme og den skønne omkringliggende natur.

Foruden havemøbler og liggestole har I også en gasgrill til rådighed, så I kan nyde feriens lune aftener udendørs. Steg nogle saftige bøffer, skænk et godt glas vin og nyd aftenen i godt selskab på terrassen.

Naturskønne ferieoplevelser i Henne Strand

Henne Strand er et område, der byder på mange naturskønne oplevelser. Her kan I blandt andet opleve Filsø, der ligger lige ved jeres feriehus på Filsøvej 21, hvor I kan opleve en række forskellige trækfugle.

I løbet af jeres ferie kan I også tage en tur til det fantastiske Vesterhav, der ligger 7 kilometer fra feriehuset. Ved det skønne Vesterhav kan I bade i de blå bølger, gå ture langs de brede sandstrande eller bygge store, flotte sandslotte.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30139

DE
D.
sagde , Deutschland

Super platz…viel ruhe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhig und von der Natur umgeben mit direktem Blick zum Filsø. Das Grundstück ist sehr groß, so dass man viel im Garten spielen kann. Sehr helles Haus. Wer Ruhe und Natur sucht ist hier genau richtig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 18.440
Renoveret / Byggeår:2012 / 1903

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...