5+ stjernet luksushus til 24 personer med pool og aktivitetsrum

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Solvang 21, Houstrup - Søg på husnr. 30134

Dette skønne feriehus med pool- og aktivitetsrum står klar til jeres fælles ferie. Her er der mulighed for at samle hele familien eller samles med venneparrene og deres børn. Med pool, spa, sauna og et godt udstyret aktivitetsrum kommer I ikke til at kede jer og med knap 300 kvadratmeter, 9 soveværelser, en hems til 6 personer og 4 badeværelser har I masser af plads.

Moderne, luksuriøst feriehus med svømmebassin og aktivitetsrum

Flyt ind i et lækkert stort feriehus med alt, hvad hjertet begærer. Start dagen med en god svømmetur i husets pool, hvor svømmetræneren hjælper med at holde dig i form, imens rutsjebanen holder børnene beskæftiget. Når der skal slappes af, kan I tage en tur i spaen eller i husets sauna.

Regnvejrsdage er intet problem, når man holder ferie på Solvang 21. Her er der masser af beskæftigelsesmuligheder, især aktivitetsrummet, hvor der er både billardbord, bordtennis, dart og en bar er et hit, men måske forsvinder de store børn op på hemsen, hvor de har mulighed for at dyste på PS4’eren.

Masser af plads til hygge og fællesskab inde og ude

Madlavningen er intet problem, da det moderne køkken er udstyret med alt, man skal bruge, også når man er mange i feriehuset. Skal der hygges ved fjernsynet eller med en bog, så er stuen med brændeovnen det rigtige sted – og der er ingen grund til at kæmpe om fjernbetjeningen, da feriehuset er udstyret med 3 fjernsyn.

Også udenfor er der tænkt på alt. En dejlig terrasse med grill og gode havemøbler runder sagen af, og imens de voksne slapper af på solvognene og nyder ferien, kan børnene lege på legetårnet og trampolinen.  

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:9
Bolig-/Grundareal:298 / 2.021
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (242 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 4 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 12 Enkeltsenge, 6 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...