Dejligt familievenligt hus med sauna

3
icon
icon
icon

Sdr. Skovvej 40A, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30099
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Familieferie i den skønneste natur med masser af dejlige oplevelser, – her på Sdr. Skovvej 40a er det muligt. Dette dejlige feriehus har plads til op til 6 personer og 1 hund og det er indrettet med både sauna, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Varme og hygge med sauna og brændeovn

Huset er indrettet med 3 gode soverum alle med dobbeltsenge, hvorfor huset også egner sig til ferie med vennepar. Især børnefamilien vil nyde at bo i et feriehus med de vigtigste hvidevarer – så løber man ikke tør for skiftetøj til de små eller for badelagner og håndklæder, – heller ikke på sommerens lange stranddage, med masser af badning i Vesterhavets bølger. 

Hjemme i feriehuset er der god plads til fælles madlavning i det åbne køkken og skal der hygges om aftenen, kan I tænde op i husets brændeovn og nyde den ekstra varme og hyggestemning, imens I slapper af i den bekvemme sofa med en god film via crome cast eller måske et spil kort.

Ferie på Sdr. Skovvej 40a er også et hit udenfor badesasonen: Om efteråret og vinteren når vestvinden blæser op og rusker i træerne eller i foråret, når forårssolen lokker, men det stadigt er køligt – så kan I efter en lang gåtur ved havet eller i den smukke Blåbjerg plantage, tænde op i saunaen og rigtigt slappe af og blive varmet godt igennem.

Sydvestvendt solterrasse og børnevenlig grund med legeredskaber

Fra den hyggelige stue har I direkte udgang til en dejlig stor syd-vest-vendt terrasse, hvor I kan sidde i læ og nyde solen. Her er masser af læ og masser af privatliv. Imens de voksne rigtigt slapper af på husets liggestole kan børnene tumle med familiehunden på den store grund, eller de kan tage en frisk gyngetur og bygge sandslotte i sandkasse, her behøver ingen kede sig.

Tæt på skov og strand

Huset ligge lige op til et dejligt stort naturområde med masser af skov. Her er der rigelig mulighed for gå-, cykel- og rideture på de mange stier. I det hele taget er Houstrup et fantastisk udgangspunkt for udendørs aktiviteter med både cykeludlejning, Blåbjerg plantage, golfplads og den store Fiilsø med det spændende fugleliv lige om hjørnet. Til Houstrup strand er ikke længere, end at I kan tage turen til fods eller på cykel. Den hyggelige strandby Henne Strand er også altid et besøg værd – her finder I gode spisesteder og shoppingmuligheder.   

Det siger vores gæster om sommerhuset 30099

DE
D.
sagde , Deutschland

Typisches Ferienhaus, ausgestattet mit allem was man für den Urlaub braucht, von Anzündhölzer bis Wäscheklammer.Loben möchte ich die Ausstattung in der Küche, endlich mal Messer die auch schneiden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus ist super ausgestattet, es fehlt nichts!Wir hatten dieses top ausgestattete und sehr gepflegte Ferienhaus bereits zum zweiten Mal gebucht! Ein Lob an die Besitzer! Die tolle Lage ist ideal zum Radfahren, Spazierengehen und Strandbesuchen.
Man kann dieses Haus absolut weiterempfehlen!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus lässt keine Wünsche offen.
Komplett ausgestattet und sehr gemütlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 2.045
Renoveret / Byggeår:2009 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (71 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, liggestole, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...