Skønt, lille sommerhus på stor naturgrund med legeplads i Houstrup

3
icon
icon
icon

V. Hennebysvej 5, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30088
6 pers.
Antal personer
3700 m.
Nærmeste strand
3250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette familievenlige sommerhus i det idylliske Houstrup på V. Hennebysvej 5, ligger i et roligt sommerhusområde nær Henne. For enden af ​​en blind vej, omgivet af træer og buske, kan du her slappe af, og dine børn og hunden vil hygge sig i timevis på den smukke naturgrund – en gynge, en sandkasse, et legehus og endda en trampolin giver perfekte muligheder for slippe af med overskydende energi, og glade børn betyder glade forældre!

Veludstyret sommerhus med brændeovn, varmepumpe og lademulighed til elbilen

Dette lille, men fine, feriehus er godt afskærmet på en stor ejendom, og sommerhuset er bestemt imponerende. Nogle gange kræver det ikke meget at stille rammerne for en vidunderlig ferie med dem, du holder af. Hvis du har en elbil, er der et udendørs ladestik ved ferieboligen, hvor I kan tilslutte bilens lader.

Både en energibesparende varmepumpe og den klassiske brændeovn sikrer en behagelig temperatur og en tilhørende hyggelige atmosfære. Her kan en familie med op til 6 personer og familiehunden tilbringe dejlige og afslappende dage på V. Hennebysvej 5. I sommerhuset er der sovefaciliteter i form af dobbelt- og køjesenge. I et af værelserne er der tv med tilknyttet PlayStation3 og Chromecast. I entreen og på badeværelset, samt i køkken og stue er der gulvvarme, så I ikke skal bekymre jer om kolde fødder. Gangen og badeværelset er renoveriet i 2022 og stuen i 2024.

Til sommerhuset hører også et anneks, hvor der er en dobbeltseng. Annekset er ikke isoleret og kan bruges i sommerhalvåret. Her finder I også en varmepumpe og en radio/CD-afspiller.

Smukke omgivelser med vandre- og cykelstier

Houstrup ligger lige ved den naturskønne Blåbjerg Plantage, som er ideel til lange gåture, men også til ridning og cykelture. I kan enten medbringe jeres egne cykler, eller I kan leje dem i nærheden, for det er bestemt værd at opleve de mange ruter i Houstrups skønne omgivelser. Mountainbikers får også noget for pengene – der er en udfordrende rute i Blåbjerg Plantage, og her har du gode muligheder for at afprøve dine færdigheder.

En familievenlig cykelrute starter fra Nørre Nebel og fører dig på et nedlagt spor med skinnecykel til Nymindegab. Prøv det gerne med familien – det er også muligt at tage din hund med, og det er en god ide at pakke en picnickurv, da du har flere muligheder for at tage en pause undervejs. En sjov dag for hele familien!

Du finder indkøbsmuligheder på den nærliggende campingplads, som kun ligger få minutter væk. Nørre Nebel tilbyder flere supermarkeder og et stort udvalg af spændende butikker. Badebyen Henne Strand eller byen Bork Havn ved Ringkøbing Fjord er også gode destinationer at besøge på ferien. Vesterhavet, som let kan nås til fods eller i bil fra din ferieadresse, er bestemt et besøg værd, og især om sommeren er det bare dejligt at stå i klitterne, nyde udsigten og føle vinden i håret!

Katte er ikke tilladt på grund af allergi.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30088

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles Top.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, gemütliches Ferienhaus mit einem wundervollen Grundstück. Viele Möglichkeiten sind für Kinder geboten und auch der Hund hat sich über sehr viel Platz gefreut.

DE
D.
sagde , Isernhagen

Ein kleines aber feines Haus mit toller Ausstattung welches kaum Wünsche übrig lässt

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:58 / 2.555
Renoveret / Byggeår:2022 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...