Skønt sommerhus med shelter på helt ugeneret grund

3
icon
icon
icon

Jens Thomsensvej 2, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30049
7 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det smukke sommerhusområde i Houstrup finder du dette velholdte og meget hyggelige sommerhus på Jens Thomsensvej 2. Så snart I ankommer til sommerhuset, vil I straks komme i feriestemning, og I kan se frem til en dejlig ferie tæt på naturen! Der er plads til op til 7 personer, og et af de 4 soveværelser ligger i en separat bygning – annekset. Perfekt til teenagere, der foretrækker deres eget sted.

Smuk plænegrund med gynger, trampolin og shelter

Her på grunden har børnene god mulighed for at lege i den friske luft, f.eks. på gyngen. Der er også en nedgravet trampolin, hvor I kan hoppe rundt og lære nye tricks.

Kunne du tænke dig at bruge en nat udendørs, men har slet ikke lyst til camping og telte? Her i Houstrup på Jens Thomsensvej 2 kan du prøve den mere behagelige variant. Et shelter er ikke kun et godt sted for børnene at lege, men også til overnatninger i det fri. Skulle det blive for køligt i løbet af natten, kan I være tilbage i huset med bare et par skridt og hoppe tilbage i den lune seng.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn i smukke Houstrup

Selve sommerhuset har alt, hvad I behøver for en god ferie. Opvaskemaskine, vaskemaskine, brændeovn og en energibesparende varmepumpe udgør en behagelig samlet pakke, så I er godt rustet til en lang ferie.

Der er flere terrasser omkring det flotte feriehus, hvor I kan finde både solrige og skyggefulde steder, hvilket især er en fordel på de varme sommerdage. I træerne og buskene, der omgiver ejendommen, vil de mange forskellige skovfugle kvidre jer en sang. Ræve, kaniner og andre af skovens dyr har også hjemme her.

I sommerhusområdet er der mange små, hyggelige vandrestier, som I kan udforske. I kan nemt finde en af ​​de mange skovlegepladser eller vandre vestpå mod det smukke klitlandskab. På cykel eller i bil kan I også hurtigt nå til stranden og Vesterhavet eller et af de omkringliggende feriesteder, hvor du finder indkøbsmuligheder samt gode butikker, caféer og restauranter.

Hvis du blot vil fordybe dig i en god bog og nyde roen, kan du hurtigt gå tilbage til dit feriehus og slappe af på sommerhusets terrasse, mens børnene bruger deres sidste energi i haven.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30049

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll gelegen.Super sauber.paßt einfach alles.

Super sauber. Toll

DE
D.
sagde , Deutschland

Im Jens Thomsensvej 2 erwartet euch ein älteres Ferienhaus mit sehr gut ausgestatteter Küche, schönem Badezimmer und gemütlichem Wohn-/Essbereich.
Die 3 Schlafzimmer sind klein, bieten aber trotzdem ausreichend Platz für deine mitgebrachte Kleidung.
Die etwas ältere, rustikale Inneneinrichtung im Essbereich und Wohnraum hat uns gut gefallen und strömt Gemütlichkeit aus. Durch die Oberlichter kommt trotz viel Holz im Innenbereich schön Licht ins Haus.
Die Terrassen rund ums Haus sind durch 3 Außentüren zu betreten, was wir sehr angenehm fanden.
Rundum ein älteres, gemütliches Haus ohne viel Schnickschnack (Pool/Sauna), in toller Lage zum Wohlfühlen.
Wir kommen wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat uns sehr gefallen, würden aus gerne wieder mieten. Es ist sehr gemütlich,wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.834
Renoveret / Byggeår:2013 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...