6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

For enden af ​​vejen ligger dette sommerhus på Møllevangen 53 i Jegum Ferieland, et sommerhusområde, der især er perfekt til naturelskere og familier med børn. Rolige beliggenhed nær naturen, samt boblebad og 2 stuer. Sommerhuset er hele 120 m² og har plads til op til 6 personer og 1 hund, så I sammen kan tilbringe tid sammen på den danske vestkyst, kun 15 minutters kørsel fra stranden og havet.

Hygge med brændeovn, boblebad og god plads på 2 etager

Her i Jegum er alt rettet mod afslapning, ro og gode stunder omgivet af naturen.

Det samlede areal på 120 m² er fordelt på 2 etager med 1 soveværelse, den store opholds- og spiseplads med køkken samt hovedbadeværelset med spa og et separat gæstetoilet i stueetagen. En trætrappe fører dig til øverste etage, hvor der er yderligere 2 soveværelser og et lille opholdsrum. Derfor er dette sommerhus også velegnet til en ferie med to generationer eller med gode venner. Hvis du har teenagere eller allerede voksne børn med dig, vil de helt sikkert glæde sig over sommerhusets opdeling.

Der er en åben stue, kombineret med køkkenet og spisepladsen.

Stor grund med en delvist overdækket terrasse og grillhytte

Plænegrunden er fuldstændig afskærmet fra gaden, så I kan hygge jer på den delvist overdækkede terrasse eller på den mere end 1500 m² grund. Børnene kan brænde krudt af, mens de spiller bold og leger fangeleg, mens du gør dig godt tilpas på liggestolene, så bare slå dine fødder op.

En separat og rustik grillhytte inviterer jer til hyggelige grillaftener med hele familien. Hvorfor ikke grille en friskfanget fisk og trylle en sund og lækker ret frem? Måske en I selv har fanget? Du kan prøve lykken på stranden såvel som ved de omkringliggende fiskesøer og få jeres fangst tilberedt af familiens hobbykok.

Jegum – midt i naturen – kun få minutters kørsel fra Blåvand og Henne Strand

Sommerhusområdet er populært blandt familier og viser sig at være en rigtig perle i naturen. Mens I udforsker området med jeres firbenede ven, vil I opdage nye vandrestier. Det anbefales at medbringe cykler for at hente frisk morgenbrød fra den lokale købmand.

Desuden er der en lille café og en dejlig legeplads med masser af muligheder for store og små. Se frem til en dejlig og afslappende ferie i sommerhuset i Jegum – med hele familien og hunden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20159

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super gemütliches Ferienhaus mit ausreichend Platz.
Küche sehr gut ausgestattet.
Ein toller Fernseher, Internet prima.
Betten sehr gemütlich und bequem.
Tolles Grundstück, eingezäunt, mit schöner Grillhütte.
Liebevoll gestaltet vom Besitzer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gepflegtes Grundstück, gemütlich eingerichtetes Haus. Praktisch eingerichtete Küche und hervorragend wärmender Kaminofen 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großartiges Ferienhaus, schon geräumig, gut Ausgestattet ideal für Familien mit Kindern. Mit einem schönen großen großen Grundstück was ein gezäunt ist was super ist mit Hund.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.527
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...