Aktivitetshus med billard, trampolin og masser af plads i Jegum

4
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 39, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20158
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Aktive familier – se her! Dette dejlige sommerhus venter på jer på Blomstervangen 39 i Jegum. De mange fordele er ikke kun den fantastiske placering i naturen, men også det gennemtænkte udstyr i aktivitetshuset, der både har pool, dart, bordfodbold, sauna og spabad samt sandkasse og trampolin til børnene! Sommerhuset har plads til op til 8 personer, og din hund er også meget velkommen her.

Feriehus med lidt ekstra – sauna, spabad og aktivitetsrum

Vil I have lidt af alt i løbet af jeres familieferie? Fred og ro, men også spil, sjov og lidt luksus? Her på Blomstervangen 39 i Jegum kan du få det hele!

For dem, der søger afslapning, er der en sauna og et spabad på badeværelset. Her kan I slappe af og få et afbræk fra hverdagen uden nødvendigvis at skulle forlade sommerhuset.

De, der foretrækker underholdning, spil, sjov og action, kan se frem til aktivitetsområdet med poolbord, bordfodbold og dart. I sommerhuset er der også en Nintendo Wii-konsol, som I kan bruge til jeres medbragte spil. Mens nogle nyder feriehusets wellness, kan andre konkurrere i aktivitetsrummet om mesterskabet og æren.

Plads til hele familien – 8 personer og 1 hund

Sommerhuset er opdelt i to afdelinger, der er adskilt af aktivitetsrummet. Der er et badeværelse i hver ende af feriehuset, så I kan tilbringe ferien sammen her som to familier.

På de 161 m2 er der plads nok til afslapning, og de fælles aktiviteter finder sted enten i aktivitetsrummet eller i opholds- og spisestuen, der er kombineret med det åbne køkken. En brændeovn sikrer ren hygge, især på de køligere aftener. Sommerhuset har desuden jordvarmeanlæg samt ventilation med varmegenvinding, der sørger for, at I har behagelige temperaturer og et godt indeklima i sommerhuset.

I behøver ikke tage på ferie uden jeres firbenede familiemedlem, hunden – den skal selvfølgelig med på ferie i sommerhuset. I kan starte jeres tidlige morgentur lige fra ferieadressen. Mens syvsoverne stadig ligger under dynen, kan de morgenglade starte dagen med en tur gennem sommerhusområdet i Jegum, og på vej tilbage kan I hente nybagt brød fra den nærliggende købmand.

Jegum – oase i naturen – kun få minutters kørsel fra havet

Med et sommerhus i Jegum Ferieland får I ro, masser af plads, et familievenligt miljø samt stranden og Vesterhavet inden for køreafstand. De populære feriesteder Blåvand, Vejers eller Henne Strand kan alle nås på få minutter i bil, så intet står i vejen for en dag ved det brusende Vesterhav.

I kan finde et par butikker i Jegum, men også i de større omkringliggende byer Oksbøl, Billum, Varde og Esbjerg. Derudover er der adskillige udflugtsmuligheder i nærheden, og hvis I har mulighed for at medbringe cykler, kan I udforske mange ting, takket være det veludviklede stisystem.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20158

DE
D.
sagde , Deutschland

Ideale Zimmeraufteilung, gerade auch für 2 Familien. Großzügiger Aufenthaltsbereich

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super in der Aufteilung sauber und einfach toll. Es ist alles vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes geräumiges Ferienhaus. Mit genügend Platz für zwei Familien. Der große Garten, das Trampolin und auch das Sonnendeck laden bei schönem Wetter zum entspannen toben und spielen ein. Auch bei schlechtem Wetter kann man sich mit dem tollen Billardtisch und der Dartscheibe die Zeit vertreiben. Das Ferienhaus ist mit allem nötigen eingerichtet und gut ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:161 / 1.588
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...