Ferie og afslapning i et fredfyldt feriehus med brændeovn

3
icon
icon
icon
Enebærvangen 20, Jegum Ferieland - Søg på husnr. 20117

Kom til Enebærvangen 20 i Jegum og hold en dejlig afslappet ferie langt væk fra hverdagen. Feriehuset er omgivet af træer, som giver en fredfyldt og privat følelse under ferien. Feriehuset har plads til 6 personer, så I kan roligt tage hele familien med på en hyggelig og afstressende ferie. I har indkøbsmuligheder inden for gåafstand, kun 300 meter fra feriehuset.

Hygge og charme med brændeovn i stuen

Stuen er hyggelig og åben, og det store vinduesparti ud mod terrassen giver stuen en lys og imødekommende atmosfære. Tænd op i brændeovnen, slå benene op og nyd hinandens selskab med gode spil eller en spændende film foran tv’et.

Der er mulighed for at lave en god middag sammen i feriehusets lækre køkken, og omkring spisebordet kan I samles og nyde det hjemmelavede måltid med udsigt ud til haven.

Derudover byder huset på tre soverum med en dobbeltseng, en køjeseng og to enkeltsenge. Badeværelset er lyst og åbent med nogle behagelige farver.

Nyd terrassen og de grønne omgivelser

Der er direkte udgang til terrassen fra stuen, så det er nemt at tage maden med udenfor, så I kan nyde et måltid i det dejlige danske vejr. I kan også ligge og dase på solsengen og tanke nye kræfter i læ og ro på terrassen.

Haven giver jer plads til mange gode lege og spil på græsplænen. Derudover kan I parkere bilen i carporten, som ligger tæt på husets entré.

Jegum byder på en masse naturoplevelser i de danske skove, og tager I bilen, ligger Vejers Strand kun 12 km fra feriehuset. Vejers Strand er et af de få steder i Danmark, hvor I har mulighed for at tage bilen med på stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.607
Renoveret / Byggeår:2006 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...