Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@schultzferiehuse.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 50803, Nordvej 11- 3, Vejers Strand

Kun et stenkast fra både hav og centrum finder I denne hyggelige ferielejlighed i Vejers Strand. Lejligheden er lyst og venligt indrettet, har plads til 6 personer og har som en del af Vejers Feriecenter fri entré til en fælles indendørs swimmingpool.

Lyst og venligt med fri entré til swimmingpool

Træd indenfor og bliv straks mødt af de lyse og venlige omgivelser, som gør sig gældende i hele lejligheden fra top til tå. De afdæmpede farver lægger en behagelig atmosfære, og her vil I falde godt til fra første feriedag.

Er I også glade for at bade? Med til lejligheden følger fri entré til en fælles indendørs pool, som står til rådighed året rundt. Der er altså ingen grund til at lade badetøjet blive hjemme i skuffen, bare fordi det er koldt udenfor.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Huset rummer plads til 6 personer med sovepladser fordelt på tre fine soveværelser. Det ene af de to værelser på første sal er udstyret med køjesenge – helt ideelt til børnene!

Bo 100 meter fra havet og 200 meter fra centrum

Trænger I til et afbræk fra hverdagen, og elsker I også den jyske vestkyst? På Nordvej 11-3 bor I kun 100 meter fra det brusende Vesterhav, og beliggenheden er helt fantastisk til en strandferie.

Også byen kalder på jer – kun 200 meter væk finder I Vejers Strands hyggelige bymidte, der især i sommertiden summer af liv og feriestemning. De små forretninger og caféer er helt sikkert et besøg værd. Og på en varm sommerdag var det måske noget med en lækker softice?

Slut dagen af på den afskærmede terrasse, hvor I kan tænde op i grillen og drikke et glas rødvin, mens den røde aftensol langsomt forsvinder ned i horisonten.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 

Hus info 2020

Soverum: 3  
Grundareal: 100 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 200 m  
Boligareal: 62 m²
Byggeår: 1992
Strand: 100 m
Husdyr: Nej

Gratis ydelser 2020


- Gratis vinduesvask
- Gratis vandforbrug
- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50803 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50803 i kvik søg boksen på forsiden.

29. 03. 2020