Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@schultzferiehuse.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus JW1336, Sneppedalen 42, Houvig

Drømmer I om at få genopladet batterier med en afslappende ferie nær vandet? Og må det gerne ske i et klassisk sommerhus? Så er det hyggelige sommerhus beliggende på Sneppedalen 42 i Houvig lige noget for jer. Her er der dømt vaskeægte sommerhusstemning – og så er der ovenikøbet kun 400 meter til vandet. I huset er der plads til 6 personer og 1 hund. Det er med andre ord de perfekte omgivelser for familieferien.

Hyggelige omgivelser, der oser af autentisk sommerhusstemning

På en stor kuperet naturgrund ligger dette hyggelige sommerhus, der oser af autentisk sommerhusstemning. Både hygge og ro er nøgleord for dette sommerhus. Huset har en god og enkel indretning, som sender kærlige tanker til fordums tid. Det er både charmerende og hyggeligt. Og I vil med garanti få lyst til at smide jer i sofaen med en god bog.
 
Huset rummer alt det, man forbinder med et hyggelig, dansk sommerhus. Her er der træpaneler på vægge og lofter, bløde sofaer, gulvtæpper i stue og på værelser samt en knitrende brændeovn, der sætter prikken over i’et. Stuen er kombineret med spiseafdelingen og udstyret med gode møbler, TV, gratis internet, radio og CD.
 
Køkkenet ligger i direkte forbindelse med opholdsrummet. Det er lille, men aldeles funktionelt, og er blandt andet udstyret med mikroovn og køleskab. Herudover finder I 3 gode værelser i huset, hvoraf 1 er indrettet med dobbeltseng, mens de resterede 2 har hver 2 enkeltsenge.

Dejlig aflukket og overdækket terrasse på naturskøn grund nær vandet

Fra stuen er der direkte udgang til den sydvendte terrasse, der er ideel til børnefamilier og hundeejere, da terrassen er lukket af. I behøver derfor ikke bekymre jer om, hvorvidt jeres små purke eller firbenede venner begiver sig ud på eventyr på egen hånd. Samtidig er denne terrasse også overdækket, så I kan nyde dagens første kop kaffe på terrassen eller stege bøfferne på grillen i tørvejr – uanset om det regner.
 
Huset ligger kun 400 meter fra vandet og de brede strande, der er kendetegnende for området omkring Houvig. På stranden kan I bade i Vesterhavet på de lune sommerdage, nyde en picnic i klitterne eller lede efter rav i sandet.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 3200 m  
Boligareal: 72 m²
Byggeår: 1972
Strand: 400 m
Husdyr: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JW1336 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JW1336 i kvik søg boksen på forsiden.

24. 01. 2022