Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@schultzferiehuse.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus GG1073, Anker Eskildsens Vej 35, Nr. Lyngvig

Dette gennemrenoverede sommerhus i Nr. Lyngvig er et godt valg til jeres næste ferie på vestkysten. Her får I et velholdt sommerhus med masser af charme, en indretning med sans for hygge og detaljen, og ikke mindst en god beliggenhed tæt på både fjorden, havet, bålplads, Lyngvig Fyr og Hvide Sande.

Renoveret sommerhus med masser af charme og god opbevaringsplads

Det er nemt at se, at sommerhuset på Anker Eskildsens Vej 35 har fået en ordentlig kærlig hånd i 2021. Det gennemrenoverede feriehus fremstår virkelig velholdt, og indretningen oser af charme med lyse farver, naturmaterialer og fine, små detaljer, der lige tilfører en ekstra portion autentisk feriehygge.

Overalt er loftet åbent til kip, hvilket skaber en dejlig, luftig atmosfære. Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på tre soveværelser, alle med god opbevaringsplads, så I ikke skal bo i jeres kufferter og i stedet kan føle jer godt hjemme, når I holder ferie.

Indbydende alrum med brændeovn, stor hjørnesofa og udgang til terrasse

Feriehusets hjerte er der indbydende alrum, der kombinerer køkken, spiseafdeling og stue i ét samlet rum. Alrummet kommer med garanti til at danne ramme om en masse hyggelige ferieminder med fælles madlavning, sene spilaftener og afslappende eftermiddage i den store hjørnesofa, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Fra alrummet er der udgang til den ene af sommerhusets to terrasser. Når solen kommer frem, er det oplagt at rykke ud på terrassen og nyde den friske luft med en god bog.

God beliggenhed i Nr. Lyngvig tæt på flere naturskønne destinationer

Med ferieadresse på Anker Eskildsens Vej får I en beliggenhed med masser af naturskønne udflugtsdestinationer lige i nærheden. I kommer til at bo i gåafstand til fjorden og den idylliske fjordhavn, Lyngvig Havn, hvor der også er shelters og bålplads.

Godt 1 kilometer mod vest har I en af vestkystens populære attraktioner Lyngvig Fyr, og ikke mindst den kilometerlange sandstrand. Fem minutters kørsel væk ligger desuden den hyggelige havneby Hvide Sande, hvor I kan klare dagens indkøb, skaffe nybagte rundstykker til morgenkaffen eller tage på osetur på havnen, hvor flere små fine forretninger ligger og venter på jer.

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 1,404 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 4000 m  
Boligareal: 86 m²
Byggeår: 1979
Strand: 1400 m
Husdyr: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer GG1073 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer GG1073 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 10. 2021