Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@schultzferiehuse.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus F4294, Langsand 92 St., Hvide Sande

Landsand 92 er en flot i 2019 nybygget ferielejlighed beliggende i Hvide Sande. Området er nyanlagt med fokus på både natur og autentisk havnemiljø. Her bor du med en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord og stadigt centralt. Ferielejligheden på 49m² er lyst og moderne indrettet, den kan rumme 4 personer. Her er jeres firbenede ven selvfølgelig også velkommen.  

Flot lysindfald og en fantastisk udsigt udover Fjorden

På Langsand 92 venter jer et helt nybygget ferielejlighedskompleks. Lejligheden er moderne og lys, og køkkenet er i åben forbindelse til stuen. Med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er der sørget for alt det praktiske.

Udenfor køkken/alrummet på den store lækre terrasse er der plads til både at slikke sol og nyde aftensmaden i det flotte gyldne skær fra solen. Fra alle terrasser har I udsigt til vandet og I vil kunne mærke ferieroen sænke sig og komme helt ned i gear. Langsand-husene ligger nærmest midt i vandet – hvor du end kigger hen, er der vand -om det er fjorden eller den hyggelige kanal, som indrammer husene. På hverdage kan der forekomme erhvervsmæssig kørsel forbi ferielejligheden.

I skal ikke bekymre jer om strømmen, da alt el er gratis i denne lejlighed. Desuden er her også gratis stabilt internet, så I kan medbringe jeres iPad, og streame diverse serier på jeres ferie.

Bo midt i Hvide Sande

Langsand lejlighederne ligger midt i Hvide Sande by. Dette gør at I har gåafstand til det meste. I kan tage en tur i svømmehallen, smutte en tur i havet eller tage på shopping. Der er heller ikke langt til diverse restauranter eller måske I skal en tur på Kabelbanen, hvor I kan lære at stå på vandski eller Wakeboard?

Der er kun en lille halv times kørsel til Bork, hvor I kan opleve, hvordan vikingerne levede eller tumle i timevis i legelandet. Mod nord ligger Ringkøbing, som oser af hygge og her er også rigtige gode muligheder for shopping, eller en god gåtur langs fjorden, hvor man kan se over til Hvide Sande.

 

Hus info 2021

Soverum: 1  
Grundareal: 0 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 49 m²
Byggeår: 2019
Strand: 1400 m
Husdyr: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer F4294 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer F4294 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 10. 2021