Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@schultzferiehuse.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus J6285, Troldedalen 45, Houvig

Dette ægte feriehus i Houvig emmer af hygge og ferieidyl. Det er rummeligt indrettet, og den hyggelige hems kan bruges både som soverum og som ekstra hyggekrog. Mod syd er der en dejlig åben terrasse, så du kan sidde ude og nyde solen og hyggelige grillaftener.

Hyggeligt feriehus med brændeovn og spabad

Feriehuset er hyggeligt og personligt indrettet, så du straks føler dig velkommen. I køkkenet og stuen, der er i åben forbindelse, er der loft til kip med synlige bjælker, hvilket giver en rummelig fornemmelse. Og i stuen har du brændeovnen, der spreder både hygge og varme.

Derudover er den en stor hems, hvor der er god plads til børnene. Og på badeværelset er der et spabad og en sauna, hvor du kan tilbringe mange hyggelige afslappende stunder.

Dejlig beliggenhed tæt på stranden i Houvig

Feriehuset har en dejlig beliggenhed i det rolige område, Houvig. Her vil du opleve en smuk kuperet natur, og fra feriehuset er der ikke langt til Vesterhavet og dets strand, der er et besøg værd hele året rundt.

Desuden er der kun ca. 1,5 kilometer til Søndervig, der har mange aktiviteter, butikker og spisesteder for hele familien.

.

Hus info 2019

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1986
Strand: 350 m
Husdyr: Ja, max 1

Gratis ydelser 2019


- Gratis internetBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6285 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer J6285 i kvik søg boksen på forsiden.

13. 12. 2019