Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@schultzferiehuse.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus G5814, Anker Eskildsens Vej 46, Nr. Lyngvig

Dette meget flotte og velindrettede feriehus fra 2014 ligger lige ved Ringkøbing Fjord og danner de perfekte rammer om en skøn familieferie evt. med hund. Og fra stuen og alrummet kan man endda nyde den smukkeste udsigt udover den rolige fjord.

Nr. Lyngvig

Dette flotte feriehus ligger i Nr. Lyngvig, som er et smukt område lidt nord for Hvide Sande. Her har man Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden, så mulighederne for en masse dejlige naturoplevelser under ferien er helt oplagte. Nr. Lyngvig kendetegnes ved det historiske Lyngvig Fyr, som bestemt også er et besøg værd.

Flot og velindrettet feriehus

Med et smukt kig til Ringkøbing Fjord, ligger dette flotte og velindrettede feriehus. Her kan du holde en dejlig afslappet ferie i de perfekte rammer, hvor der virkelig er tænkt over detaljerne og indretningen. Fra de store vinduespartier i stuen og alrummet har du den smukkeste udsigt over fjorden, og de giver samtidig et fantastisk lysindfald i rummet. Huset har plads til 6 personer og 2 hunde. Og der er gratis internet, sauna, spabad og en energibesparende vandpumpe, der mindsker elforbruget. Og til de lidt koldere dage kan brændeovnen tændes, så man straks mærker, hvordan varmen og hyggen spreder sig rundt i hele huset. Fra hvert rum i huset, kan du træde direkte ud på en af de 4 terrasser, en dejlig ting en varm sommerdag. Trænger ungerne eller de barnlige sjæle til lidt privat tid, kan man benytte den store hems, hvor der er fladskærm med dvd.

Terrasse med smuk udsigt over Ringkøbing Fjord

Der er også tænkt over, hvordan man får mest muligt ud af sommerdagene og aftenerne på terrassen. Så her findes der flere læmuligheder, og terrassen indbyder virkelig til nogle skønne timer, hvor familien kan nyde den friske luft i de gode havemøbler. Der er naturligvis også en grill, hvor du kan tilberede dagens evt. fangst eller en god bøf. Og prikken over i’et er selvfølgelig den smukke udsigt til fjorden.

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 1,663 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 4000 m  
Boligareal: 99 m²
Byggeår: 2014
Strand: 1400 m
Husdyr: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer G5814 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer G5814 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 10. 2021